Om os

Hos Back2Sport.dk er mennesket i højsædet. Vi bestræber os på at se hele billedet og behandle ud fra det. Vi har mulighed for at sammensætte en trænings- og behandlingspakke, der er helt unik og specielt tilpasset til dig.

Mads – Fysioterapeut og indehaver

Mads Nygaard er uddannet fysioterapeut i 2009. Han har efterfølgende arbejdet på klinik for fysioterapi i Juelsminde, Vejlefjord Rehabilitering og Ny Fjordbo.

I sportens verden har Mads været tilknyttet Esbjerg Golfklub, Vejle Håndboldklub og Vejle Boldklub.
Mads er efteruddannet i MacKenzie metoden, akupunktur, Bobath konceptet og træning med el stimulering.

Mads har stor erfaring med brug af AlterG Anti Gravity løbebånd og el terapi hos både ortopædkirurgiske og neurologiske patienter.


Rune Holm Norup er uddannet fysioterapeut i 2019. Han har helhedsorienteret tilgang til problematikker og arbejder efter at fjerne det underlæggende problem, fremfor at symptombehandle.

Rune – Fysioterapeut

Rune har baggrund som elitehåndboldspiller og har en stor interesse for fysisk træning. Rune har stor erfaring i træning med okklusionsudstyr til både ortopædkirugiske patienter og idrætsudøvere.

Rune er efteruddannet i IMS akupunktur, RAH behandling og kinesiotape. Han er på nuværende tidspunkt igang med at efteruddanne sig indenfor idrætsfysioterapien.

Hop ind på forsiden og læs mere om hvad vores fysioterapeuter kan gøre for dig.