Velkommen til Back2Sport!
Center for fysioterapi & genoptræning.

Vores vision er at være det foretrukne center for behandling og genoptræning af sportsskader. Vi bestræber os på at være førende indenfor brugen af moderne teknologi indenfor eliteidræt. Inspirationen er fundet ved de største sportsklubber i verden, og Back2sport.dk er den første af sin art i Danmark. Vi kan hjælpe dig med hurtigere tilbagevenden til din sport, uanset om du døjer med en fibersprængning, korsbåndsskade eller andre former for fysiske udfordringer.

Fysioterapi med afsæt i dig

Hos Back2Sport.dk har vi det individuelle menneske i fokus. Uanset om du kommer til os som neurologisk patient eller som elite sportsudøver, vil du blive mødt af en kompetent fysioterapeut, der vil gøre deres ypperste for at hjælpe dig. Vores vigtigste målsætning er altid af yde vores bedste, så du igen kan få en smertefri hverdag, og komme forbedret ud på den anden side af et behandlingsforløb hos os.

Vi tilbyder:

Genoptræning af skader
Behandling af smerter
Akupunktur
Optimering af præstation
Forebyggende screening

Forskellige forløb

Gigtforløb
Sportsforløb
Vægttabsforløb
Genoptræning

Fysioterapeut med fokus på faglighed og kommunikation

Med mange års erfaring i branchen, kender vi hos Back2Sport.dk vigtigheden i en god kommunikation mellem fysioterapeut og patient. Med god kommunikation og gensidig respekt, kan vi hurtigt nå ind til kernen af problematikken og herefter planlægge det rette forløb til dig. Vi tager os altid den tid, der skal til i hvert eneste forløb, og på den måde sikrer vi, at du får en god, grundig og korrekt behandling.

Moderne fysioterapi, der virker!

Hos Back2Sport har vi en bred kompetencevifte inden for fysioterapi. Vi har stor viden og erfaring om alt fra ortopædkirurgiske patienter til neurologiske patienter og behandler ofte sportsudøvere i alle aldre. Vi har desuden løbende efteruddannet os inden for forskellige behandlingsformer, herunder blandt andet McKenzie metoden, akupunktur, Bobath konceptet samt træning med el stimulering. Fysioterapi verdenen er i kontinuerlig udvikling, og vi prioriterer derfor løbende at holde os opdateret på den nyeste viden og teknologi gennem kurser, konferencer og efteruddannelse.

Forskellige behandlingsformer

Vores forløb kan se meget forskellige ud og kan have forskellige tidsomfang afhængig af typen på problematikken. Vi benytter os af forskellige typer behandlingsformer, afhængig af skaden, og er du i tvivl om dine smerter, er vi specialister i at lokalisere problemet med henblik på at stille en diagnose. Herefter kan vi planlægge et behandlingsforløb med brug af de behandlingsformer, der er mest gavnlige for din skade. Vi benytter os blandt andet af følgende behandlingsformer:

Kaatsu
El stimulation
K-Laser
AlterG
Huber 360
Fokuseret shockwave
Trykbølge
Akupunktur
Recovery boots
Cupping
Vakuumterapi

Træning i topmoderne udstyr

Hos Back2Sport.dk får du træning og behandling i topmoderne udstyr. Vi har stor erfaring med fysioterapi med ovennævnte behandlingsformer, som har hver deres unikke fordele og dermed egner sig til forskellige typer skader. Anti Gravity Løbebånd (AlterG) gør det fx muligt at træne smertefrit efter skader eller operation, da det kan nedsætte kropsvægten med op til 80 %. Compex el stimulation bruges til at rehabilitere muskler hos både ortopædkirurgiske og neurologiske patienter, mens fokuseret schockwave især er effektivt til patienter med kroniske smerter.
Du kan læse meget mere om de forskellige behandlingsformer under de enkelte sider.

Har du brug for en dygtig fysioterapeut?

Uanset om du lider af følgevirkninger af en blodprop i hjernen, har tilbagevendende og uforklarlige smerter eller har fået en sportsskade, har vi som kompetente fysioterapeuter rette viden, erfaring og udstyr til at hjælpe dig videre til en smertefri og mere mobil hverdag.

Klinikken er beliggende i Vejle, tæt på offentlig transport og motorvej. Har du spørgsmål er du velkommen til at kontakte os på følgende: 60 66 43 24 (Mads), sende en mail via vores kontaktformular eller til mads@back2sport.dk eller info@back2sport.dk.

Om osKontakt os

Horsensvej 74
7100 Vejle
T. 6066 4324 (Mads)
E. mads@back2sport.dk
E. info@back2sport.dk


Åbningstider

Mandag - torsdag
8.00-18.00

Fredag 8-14